www.quadrat.seOm Quadrat Media...Kunder & projekt...Kontakta oss...


Vill Ni ha en unik hemsida?
-----------------------------------------------------------------

Är Ni ett litet eller medelstort företag som vill få ut information på nätet? Eller kanske bygga om, uppdatera eller fräscha upp er befintliga hemsida?

Hos oss får Ni en hemsida av unikt snitt, fri från de standardiseringar många andra internetkonsulter och applikationer erbjuder. Vi utvecklar varje projekt med helt nya förutsättningar och skapar hemsidan utifrån varje företags egen profil och visuella identitet.

Vi har sedan 1997 målmedvetet etablerat oss som internetkonsulten för de projekt som normalt hamnar utanför våra större konkurrenters intresse; små och medelstora företag med önskan att i första hand få ut enklare information och presentationer på internet.

Efterhand har av naturliga orsaker vår målgrupp utökats med företag som önskar förändra sin befintliga webbplats, bygga en andra och till och med en tredje generationens hemsida.

Vi erbjuder komplett utveckling, dvs formgivning, programmering, bildbehandling, publicering och administrering, till mycket konkurrenskraftiga priser. Vi debiterar efter önskemål och enligt överrenskommelse - fast pris eller per timme.

Kontakta oss gärna om Ni vill veta vad vi kan erbjuda Ert företag. Vi lovar Er ett unikt resultat till mycket attraktivt pris...